AKREDİTİF HAKKINDA HER ŞEY (Uygulamalı – Zoom’da Online) 6-7 Ocak 2024 (Kredi kartına 12 taksit imkanı)

AKREDİTİF HAKKINDA HER ŞEY (Uygulamalı – Zoom’da Online) 6-7 Ocak 2024 (Kredi kartına 12 taksit imkanı)

“TÜM YÖNLERİYLE AKREDİTİF UYGULAMALARI” 

Amaç

Dış Ticaret’in Uluslararası boyuttaki en önemli ve en çok kullanılan ödeme şekli olan akreditif tüm ayrıntıları ile ele alınarak konular işlenirken, katılımcıların akreditif uygulamalarına ilişkin her türlü detayı öğrenmeleri hedeflenilmektedir.

Eğitim İçeriği​​

  • Genel olarak Akreditifin tanımı
  • Akreditifi diğer ödeme şekillerinden ayıran unsurlar
  • İthalat ve ihracatçı tarafından akreditif işlemleri
  • Akreditifli ödemenin dünya ticaretinde çok yaygın bir kullanıma sahip olmasının nedenleri,
  • Akreditifli işlemlerde yer alan bankalar
  • Açma şekline göre akreditif türleri
  • Akreditiflerde iş akışı
  • Ticari işlemlerde kullanım alanlarına göre akreditif türleri
  • Akreditif işlemlerinde genel kurallar
  • Akreditif işlemlerinin maliyeti
  • Akreditif mektubunda yer alan bilgilere ilişkin açıklamalar
  • Akreditif işlemlerinde görülen yaygın sorunlar
  • Akreditif işlemlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar
  • Örnek Akreditif Uygulamaları

Katılımcı Profili

Bu eğitime, ithalat – ihracatla ilgili her türlü detayı uygulamalı olarak öğrenmek isteyen her seviyedeki kişinin katılması mümkündür.

NE DEDİLER ?

Çanakçılar Seramik/CREAVİT – Cihan Yurt : Akreditif ile ilgili kafamızda olan tüm soru işaretlerine açık bir şekilde cevap bulabildiğim bire bir soru cevabın samimiyetle yapıldığı, üst düzey bilgilere sahip bir eğitmen tarafından değerli bilgilerin bize iletilmesi çok güzeldi. ARC VE Sn.Dr.Hakan Çınar’a çok teşekkür ederiz.

Mobil Oil Türk A.Ş – Volkan Cömert : Her bakımdan faydalı, öğretici, sahadan örneklerle daha da ilgi çekici ve zevkli hale getirilmiş dış ticaret eğitimi için Hakan bey’e çok teşekkür ediyorum.

İnfo-TRON – Leyla Yılmaz : Gayet güzel ve verimli bir eğitimdi. Hakan hocanın ağzına sağlık.

Emuge Franken – Aysan ÜRGÜN : Çok verimli bir eğitimdi. Beklentimin üzerindeydi. Eğitimden ve içeriğinden çok memnun ayrıldım. ARC’ye böyle bir eğitimi düzenlemelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

As Dağıtım – Selin İren: Kısa süreye sığdırılmış oldukça verimli bir programdı. Hakan hoca bilgi aktarmada çok profesyoneldi. Kendisine teşekkürlerimi sunarım ve ARC Eğitim danışmanlık şirketine de ayrıca böyle kısa ve yoğun bir program hazırladığı için teşekkür ederim.

Turkcell – Ayşenur Gözaydın : Hem anlatım şekli, hem de verilen örneklerle bu kadar geniş kapsamlı ve anlaşılması zor bir konu benim açımdan çok akılda kalıcı olmuştur. Yaptığım işte kullanıp uygulayabileceğim birçok konu hakkında bilgi sahibi oldum. Hakan hoca bugüne kadar gördüğüm en iyi hocalardan biriydi. Bu kadar ağır bir konuyu Hakan hoca’dan başka birisinin bu kadar iyi anlatabileceğini sanmıyorum.

Kale Oto- Ayhan Aktaş : Hangi eğitim olursa olsun, eğitimin katılımcılar için faydalı ve eğlenceli olmasını sağlayan eğitimci olduğunu bu eğitimde bir kez daha gördüm. Hakan bey’e çok teşekkür ederim.

Sunjüt (Greif) – Gülşah Kolsuz : Öncelikle Hakan Hocanın açık anlatımı ve örnekleri konuyu daha iyi kavramamıza neden oldu. Yaptığım işin teorik kısmını daha iyi anladım. Seminerin katkıları olduğuna inanıyorum. Her şey için teşekkürler.

Barsan Lojistik – Emel Usta : Ben tek kelimeyle Hakan Bey’in konuya hâkimiyetine ve işleyiş tarzına hayran kaldım. Tekrar başka bir konudaki seminerine katılmak isterim.

Temsa – Anış Paydak : Bu kadar teknik konuların bu kadar eğlenceli şekilde anlatılması çok güzel bir sürpriz oldu. Hakan Bey işine çok hakim, iletişimi çok iyi, tebrik ediyorum.

Barsan Lojistik – Esran Deveci : Örnekli ve uygulamalı anlatımı ile konuya hâkim olan, eğlenceli anlatımıyla anlama sorunu yaşatmadığı için Sn. Hakan Bey’e Teşekkür ederim.

Turkcell – Arzu Akçay : Eğiticinin anlatım tarzı mükemmel, işlenen konu mevcut işimde şuan için tam anlamı ile kullanmıyor olmama rağmen Hakan Bey’in anlatım tarzından dolayı kişisel olarak konuya merakım uyandı.

Maersk  – Banu Yalçın : Eğitimin interaktif ve soru-cevap yönünde ilerlemesi ve örnekler, tecrübelerle tarafsızca renklendirilmesi akıcılığı sağlıyor. Bu nedenle eğitim, keyifli ve öğreticiydi. Teşekkürler.

Program Detayı

ZOOM’da Webinar Online Eğitim

6 Ocak 2024 Cumartesi (09:30 – 13:30) – 7 Ocak 2024 Pazar (13:30 – 17:30)

Program ücreti 3.500 TL+KDV olup, eğitim notları ve program sonu sertifika fiyata dahildir. (Kredi kartına 12 taksit)

Kredi kartı ile ödeme için: https://iyzi.link/AGKhIA

Yazar hakkında

arc administrator

1 yorum

Berk KazanYayın tarihi2:42 pm - Ara 27, 2020

Akreditif öğrenmenin bu kadar kolay olduğunu hiç düşünemezdim. Harika bir eğitimdi.

Bir cevap yazın